noticia_convocatoria_generalitat_910x668 1

La Generalitat de Catalunya ha modificat el termini d’obertura de la presentació de sol·licituds dels tres programes d’ajuda per a la rehabilitació residencial impulsats en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb els fons europeus Next Generation (Resolució DSO/1147/2022).

Aquestes convocatòries afecten tot el territori català, a excepció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la ciutat de Barcelona, que tenen les seves pròpies convocatòries.

Els terminis d’obertura són els següents:

Per a les convocatòries d’aquest 2022, tots tres terminis finalitzaran el 31 de desembre (inclòs). Successivament es publicaran noves convocatòries fins a la finalització del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, prevista per al juny de 2026.

La Generalitat de Catalunya ha activat un portal de tràmits per gestionar les sol·licituds de subvenció, que s’hauran de presentar i formalitzar telemàticament per mitjà d’un formulari en línia. L’espai compta també amb informació sobre cadascun dels programes. Recordem que, en el cas del Programa 3, serà indispensable fer part de la tramitació prèvia mitjançant l’Oficina Tècnica de Rehabilitació.

Jornada informativa i presentació de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació
El passat 6 d’abril es va presentar l’Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC, des de la qual assessorem tant els professionals de l’arquitectura com la ciutadania, i revisarem la documentació tècnica per a l’atorgament de les subvencions. En el marc de la presentació es van explicar també els detalls de les convocatòries. Pots recuperar-ne el vídeo aquí.