FINANÇAMENT

Per tal de facilitar l’aprofitament dels ajuts a la rehabilitació, el Departament d’Economia i Hisenda, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut Català de Finances, Avalis de Catalunya i diverses entitats financeres han signat un conveni per al finançament a comunitats de propietaris i persones físiques i jurídiques privades.

Aquest conveni facilita l’accés al finançament, oferint condicions avantatjoses i simplificant els procediments. En el cas de les comunitats de propietaris, els préstecs tindran un tipus fix que no superarà el 5,25% anual, a un termini de 10 anys d’amortització. Aquest termini es podrà ampliar en funció de les garanties fins arribar als 15 anys. En alguns casos, a més, aquests préstecs no es comencen a pagar fins que les obres ja s’han acabat, moment en què els veïns ja comencen a gaudir de l’estalvi en la factura energètica.

Les entitats que s’han adherit fins ara al conveni són les següents:

· Arquia Banc,  Bankinter, BBVA, Banc Sabadell, Banc Santander, CaixaBank, Caixa d’Enginyers, Deutsche Bank, Ibercaja, UCI (Unió de Crèdits Immobiliaris)

Per a més informació, podeu consultar el text del conveni, publicat al DOGC de l’1 de març de 2022.

Finançament

PROCÉS FINANÇAMENT

INFORMACIÓ RELACIONADA

SUBVENCIONS

SUBVENCIONS

FES LA TEVA CONSULTA

FES LA TEVA CONSULTA

DEMANA UN ARQUITECTE/A

DEMANA UN ARQUITECTE/A

PREGUNTES FREQÜENTS

PREGUNTES FREQÜENTS